divendres, 14 de juny del 2013

Examen Final



Examen final de Curs

Volem decorar una habitació de 48 metres quadrats amb per a un adolescent de 16 anys. Per fer-ho consultem diferents planes web per anar construint l’habitació.

Es tracta que realitzis la següent activitat:
  • [3 punts] Construeix amb SketchUp 8.0 una habitació (8 x 6 metres aproximadament) amb els següents accessoris: llit, armari-escritori-ordenador, làmpada, paperera, tauleta de nit i butaca. És important que cada accessori el desis dins del teu ordinador.
a.      Llit: ikea vikare.
b.      Armari-escritori-ordenador: ikea hack workstation.
c.       Làmpada: ikea orgel vreten floor lamp.
d.      Paperera: ikea papierkorb.
e.      Tauleta de nit: ikea hemnes.
f.        Butaca: ikea ektrop chair.  

  • [1 punt] Elabora un vídeo amb 10 escenes (tamany 800x600 i 24 frames) amb el disseny elaborat i publica’l a la plana web www.youtube.com
  •  [2 punts] Agafa cada imatge de l’accessori (les trobaràs adjuntes en aquest fitxer) i retoca-la fent una nova capa amb fons transparent. Després desa cada element amb format .gif per poder conservar la transparència.
  •  [3 punts] Prepara un recull de diapositives amb MS Powerpoint, una per a cada moble, en el qual facis una descripció detallada (colors, mides, materials,…) de cada element amb una la imatge retocada de cada element.
  •  [0,5 punts] La darrera diapositiva, haurà de contenir el teu nom i cognoms així com l’enllaç al vídeo que hauràs penjat al youtube.  Desa el powerpoint amb el nom: exam.pptx
  • [0,5 punts] Finalment, fes-me arribar un correu a pvilardell@pive.es en el que m’hi adjuntaràs el powerpoint elaborat i l’enllaç al vídeo publicat al youtube.


Bon examen!

1 comentari:

  1. La prova ha estat realitzada sense cap incidència destacable. Enhorabona a tots.

    ResponElimina