dimarts, 27 de setembre del 2016

Tema 2 : Representació gràfica amb SketchUp - Cossos geomètrics.



El programa ShetchUp és una de les eines de lliure distribució que desperten més interès a l'hora de representar cossos tridimensionals. 

És un programa de modelatge en 3D dissenyat per a arquitectura, enginyeria civil, i enginyeria mecànica, així com animació i desenvolupaments de videojocs. El programa, que està dissenyat per la facilitat-ne l'ús, permet la col·locació dels models en Google Earth i també permet realitzar captures de pantalla per poder renderitzar els cossos i poder generar un vídeo.



Caldrà que facis cada figura i una vegada finalitzada la desis amb el nom fig1.skp ; fig2.skp,... i espera les indicacions del professor.

dijous, 15 de setembre del 2016

Activitat 2 : Powerpoint - Presentació amb hipervincles interns

Una de les opcions més interessants a l'hora de fer presentacions amb MS Powerpoint és la possibilitat d'inserir enllaços interns que faciliten la navegació per la presentació. En el vídeo adjunt se't mostra aquesta opció. 



La classe d'avui girarà entorn la construcció per imitació de la presentació compartida. Amb aquesta activitat aprendràs a escollir plantilles, inserir formes, inserir botons, personalitzar botons i el més important inserir enllaços interns per poder navegar perfectament per tota la presentació.

Activitat 1 : Powerpoint - La peixera musical


OBJECTIU

Utilitzant el programa MS Powerpoint 2010 hauràs de construir una peixera amb el fitxer del fons marí, inserir uns peixos que hauràs d'animar de forma automàtica mentre es reprodueix una música de fons.

Tots els fitxers que necessitaràs els trobaràs en aquest enllaç

Comencem un nou curs! (2016-17)


Comencem un nou curs. Noves il·lusions i forces renovades per fer front a aquesta matèria. La informàtica és una disciplina viva i en constant canvi i això no ho podem oblidar en cap moment. Les línies mestres d'aquesta assignatura giraran entorn als següents temes:


  1. Repàs i ampliació del paquet integrat Office 2010 (Word. Powerpoint i Excel).
  2. Edició d'àudio.
  3. Edició de vídeo.
  4. Disseny d'objectes 3D amb SkerchUp i creació d'entorns de realitat virtual (QR + Aumentaty)
  5. Programació amb Scratch.
  6. Programació d'aplicacions per a mòbils amb App Inventor.
  7. Control robòtic bàsic.