divendres, 14 de juny del 2013

Examen Final



Examen final de Curs

Volem decorar una habitació de 48 metres quadrats amb per a un adolescent de 16 anys. Per fer-ho consultem diferents planes web per anar construint l’habitació.

Es tracta que realitzis la següent activitat:
  • [3 punts] Construeix amb SketchUp 8.0 una habitació (8 x 6 metres aproximadament) amb els següents accessoris: llit, armari-escritori-ordenador, làmpada, paperera, tauleta de nit i butaca. És important que cada accessori el desis dins del teu ordinador.
a.      Llit: ikea vikare.
b.      Armari-escritori-ordenador: ikea hack workstation.
c.       Làmpada: ikea orgel vreten floor lamp.
d.      Paperera: ikea papierkorb.
e.      Tauleta de nit: ikea hemnes.
f.        Butaca: ikea ektrop chair.  

  • [1 punt] Elabora un vídeo amb 10 escenes (tamany 800x600 i 24 frames) amb el disseny elaborat i publica’l a la plana web www.youtube.com
  •  [2 punts] Agafa cada imatge de l’accessori (les trobaràs adjuntes en aquest fitxer) i retoca-la fent una nova capa amb fons transparent. Després desa cada element amb format .gif per poder conservar la transparència.
  •  [3 punts] Prepara un recull de diapositives amb MS Powerpoint, una per a cada moble, en el qual facis una descripció detallada (colors, mides, materials,…) de cada element amb una la imatge retocada de cada element.
  •  [0,5 punts] La darrera diapositiva, haurà de contenir el teu nom i cognoms així com l’enllaç al vídeo que hauràs penjat al youtube.  Desa el powerpoint amb el nom: exam.pptx
  • [0,5 punts] Finalment, fes-me arribar un correu a pvilardell@pive.es en el que m’hi adjuntaràs el powerpoint elaborat i l’enllaç al vídeo publicat al youtube.


Bon examen!

dijous, 6 de juny del 2013

Valoració Final

Com a darrera activitat, et demano que responguis el següent qüestionari. Aquest està pensat per a que tant pugui ser d'utilitat per a vosaltres (us permeterà reflexionar sobre allò que het i el nivell d'aprofondiment que heu assolit) com al professor (de cara a preparar les classes del proper curs).



Espero que tingueu un bon estiu i ens retorbem el proper setembre.

dilluns, 3 de juny del 2013

Repassem5

INTERVENCIONS EN EL BLOG-PRESENTACIÓ PREZI

Intervencions Blog


Caldrà que facis un mínim de tres intervencions en les diverses entrades que he fet en el blog, valorant les tasques -la dificultat, els trucs que has aplicat,...- per tal de compartir-les amb els teus companys i amb mí.

Cal que cuidis la teva expressió escrita, l'ortografia i l'estil comunicatiu emprat en l'elaboració de cada intervenció.

Es valorarà:

  1. El nombre d'intervencions efectuades.
  2. La qualitat del text escrit.
  3. La qualitat de la informació bescanviada en els diferents comentaris.
  4. L'estil comunicatiu emprat.
Presentació Prezi

Es tractarà que a través d'una presentació prezi, elaboris un document que reculli totes les activitats de repràs que has efectuat:

  1. Powerpoint elaborat.
  2. Imatges retocades amb Gimp 2.6
  3. Enllaç al vídeo elaborat amb Sketchup i publicat a Youtube.
L'activitat haurà de contenir una mica de text destacant els aspectes  més significatius de cada tasca de repàs.

La presentació haurà de contenir una portada que dugui per títol: Repàs Informàtica 4t ESO i una contraportada en la que figurin els noms i cognoms de l'autor.

Caldrà, una vegada finalitzada l'activitat fer arribar al professor l'enllaç a la presentació Prezi efectuada.

Es valorarà:
  1. El nombre mínim de diapositives.
  2. El dinamisme entre les diapositives.
  3. El text introduït en cada diapositiva per contextualitzar cada tasca.
  4. La qualitat del text escrit.
  5. La compartició de l'enllaç amb el professor a la presentació Prezi efectuada.